Home

Lieve vader, Rob, we gaan je missen…

Schrijf een nieuw bericht voor het condoleanceregister

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
143 berichten.
Dianne Slag heeft geschreven op 7 december 2018 om 16:19
Allemaal gecondoleerd met dit grote verlies niet te bevatten zo zit je ‘s morgens met Janny in de wachtkamer de dag door te nemen ! Nu zoveel verdriet allemaal heel veel sterkte
Marcel en José Kummel heeft geschreven op 7 december 2018 om 15:21
Hé topkracht...je naam, je werk, je vriendschap zullen nog lang naklinken. Onze gedachten zijn bij je dierbaren.
Bini Harsema heeft geschreven op 7 december 2018 om 14:40
De steen is sterk, maar het ijzer breekt hem. Het ijzer is sterk, maar het vuur smelt het. Het vuur is sterk, maar het water blust het. Het water is sterk, maar de zon verdampt het. De zon is sterk, maar de wolk verduisterd haar. De wolk is sterk, maar de wind drijft hem voort. De wind is sterk, maar de mens weerstaat hem De mens is sterk, maar de dood slaat hem neer. De dood is sterk, maar sterker dan de dood is de liefde. DE LIEFDE VERGAAT NIMMER MEER. Deze woorden geschreven door Raadsman Frits van de Kolk en uitgesproken tijdens de dienst ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de Herculesramp bij Eindhoven, heb jij uitgesproken bij de begrafenis van mijn vader en jouw opa. Het voelt dan ook zo onwerkelijk, onbegrijpelijk en oneerlijk om deze woorden nu hier voor jou neer te zetten. Jij, het allereerst geboren neefje en op jonge leeftijd al de komiek en gangmaker in onze familie, is niet meer. De komiek en gangmaker, die naarmate hij ouder werd zich ook ontpopte als een nietsontziende, vastbijtende en voor mijn gevoel soms een iets te ver gaande journalist. Het was je vak en al moet je daarvoor dan begrip hebben, ik had daar soms grote moeite mee en dat leidde uiteindelijk ook tot een verwijdering. Maar die dingen gebeuren nu eenmaal, je wordt ouder en krijgt een andere kijk op het leven. En dan opeens is jouw leven voorbij en kan er nooit meer iets recht gezet worden. Ik hou je dan ook het liefst in herinnering als de jonge vrolijke komiek en gangmaker van onze familie! RIP Rob, je zal gemist worden!
Gerda Bruins, tevens namens VVD Hof van Twente heeft geschreven op 7 december 2018 om 13:44
Geschrokken en geschokt door het plotseling overlijden van Rob. Ik wens alle familie , vrienden en naasten heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Gerda Bruins, Markelo
Doreen Rouwhof heeft geschreven op 7 december 2018 om 12:55
Ik heb Rob leren kennen toen ik naast hem woonde op het Wanyng. Opgepast op zijn kinderen, later gecarpoold samen naar Hengelo. Ik moest altijd om hem lachen, een bijzonder type. Altijd even een kort praatje. 'Ha Doreentje, buurmeisje' ... Groot gemis...... Gecondoleerd familie, vrienden en kennissen. Veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Jurian heeft geschreven op 7 december 2018 om 09:31
Beste familie, Gecondoleerd met dit grote verlies. Heel veel sterkte gewenst allemaal! Ik zal de mooie momenten in de optocht en vooral ervoor niet snel vergeten!
Marieke heeft geschreven op 7 december 2018 om 09:09
Familie, vrienden, heel veel sterkte!
Erik Spijkerman en Wilma Gaodwaldt heeft geschreven op 7 december 2018 om 07:19
Beste familie, Rob was oprecht een bijzonder goed mens! Op het dieptepunt van mijn privécrisis jaren terug was hij mijn enige inspiratiebron en aanjager om te gaan strijden voor gerechtigheid. Maar nog veel meer dan dat, hij heeft mee hiermee intensief geholpen door gebruik te maken van zijn netwerk en meegestreden in de strijd tot aan het hof in Arnhem. Wij zijn hem daar eeuwig dankbaar voor….. Erik Spijkerman en Wilma Godwaldt
Ceasare Schuit heeft geschreven op 6 december 2018 om 23:40
Het ga je goed daarboven Rob. Laat ons weten of de hemel wel of niet bestaat. Want als er iemand is die kan doorgronden en daar z'n tanden in kan zetten dan ben jij het wel. Rust hard!
Mieke Vloon heeft geschreven op 6 december 2018 om 22:56
Wens de familie veel sterkte toe met het overlijden van Rob. Rob heeft mij geadviseerd toen wij beiden waren aangeklaagd wegens smaad door directie van Villa de Luchte.
Familie Tibbe heeft geschreven op 6 december 2018 om 22:52
Rust zacht Rob. Je bent veel te vroeg, veel te jong heengegaan. Niemand zal vergeten wie jij was, en het feit dat jij je altijd vastbeet in zaken waar een ander daar geen durf voor had, is een mooi nalatenschap waar je familie en vrienden trots op mogen zijn. Veel sterkte voor jullie in deze moeilijke tijd. Zal er van 't weekend aan 't schap eentje op je drinken Rob!
Bernd & Sabine Waanders heeft geschreven op 6 december 2018 om 21:55
Gecondoleerd met jullie verlies, en heel veel sterkte toegewenst.
Marriët de Beer heeft geschreven op 6 december 2018 om 21:38
Beste familie en vrienden van Rob, veel sterkte met het verwerken van dit onverwachte verlies. We wensen jullie steun bij elkaar toe de komende tijd.
Bart Nijland heeft geschreven op 6 december 2018 om 21:11
Gecondeleerd Helaas veel te vroeg Heel veel sterkte aan de Familie
Bart Nijland heeft geschreven op 6 december 2018 om 21:11
Gecondeleerd Helaas veel te vroeg Heel veel sterkte aan de Familie
Eduard Doeschotte heeft geschreven op 6 december 2018 om 20:57
Rob, als we elkaar tegen kwamen waren een paar woorden genoeg. Ik ga dat missen, je bent veel te vroeg gegaan. We wensen je familie, vrienden heel veel sterkte toe.
toon eeftink heeft geschreven op 6 december 2018 om 20:55
Van Robje uit de eerste klas van de Laarschool tot Rob ,een goede journalist en een prima vent ,waarmee je kon lachen en ook serieus mee kon praten. Familie heel veel sterkte met dit grote verlies
Marjolein Harsema heeft geschreven op 6 december 2018 om 20:44
Gecondoleerd en heel veel sterkte allemaal
Harold & Petra Spenkelink heeft geschreven op 6 december 2018 om 20:19
Familie, vrienden en alle andere nabestaanden, van harte gecondoleerd met dit plotselinge grote verlies. Veel sterkte !
Hans Lammertink heeft geschreven op 6 december 2018 om 20:07
Rob, je was een markante persoon. Niet makkelijk, ook niet voor jezelf en je omgeving. Met Rob in de buurt was er altijd reuring. Op het podium, in de kroeg, in Goor en op het werk. Als gemeentevoorlichter kwam ik Rob natuurlijk ook regelmatig tegen. Een echte pitbull,die ons ambtenaren nog wel eens op de kast joeg. Een heel bijzondere journalist. Enorm treurig en verdrietig dat het zo opeens is afgelopen. Want je was nog lang niet klaar. Rob, we gaan je missen! Ik wens allen die hem na staan veel sterkte.