Home

Lieve vader, Rob, we gaan je missen…

Schrijf een nieuw bericht voor het condoleanceregister

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
143 berichten.
Bernadette en Johan Vlaskamp heeft geschreven op 6 december 2018 om 19:11
Rob, We hebben als oud-buren kunnen genieten van je fratsen. In de zomer, zittend in een met water gevuld bad op het gazon, was altijd de telefoon aan je oor. Langdurige gesprekken werden gevoerd. Een biertje altijd koud. Regelmatig kwam je op maandagavond even langs om te horen of er nog schokkend nieuws te scoren viel. Samen hebben we steeds genoten van een Jägermeister (of kwam je daarvoor?). Bedankt voor de vele gezellige jaren! De familie en vrienden wensen we heel veel sterkte bij dit veel te vroege overlijden. Rust in vrede. (We hopen wel dat men ergens nog een Jägermeister voor je koud heeft staan)
Eltjo en Henriette Kok heeft geschreven op 6 december 2018 om 18:40
Van harte gecondoleerd met dit grote verlies! Heel veel sterkte voor jullie samen!
Johanna mensink heeft geschreven op 6 december 2018 om 11:33
Lieve familie , gecondoleerd met het verlies van jullie vader en zoon. Ik heb Rob als een lieve en belangstellende man gekend. Heel veel sterkte met dit grote verlies.
Robbie en Jantine Rouwhof heeft geschreven op 6 december 2018 om 11:28
“The saddest moment is when the person who gave you the best memories, becomes a memory himself” We zullen je missen
Wilko Wissink heeft geschreven op 6 december 2018 om 10:28
Aan alle naasten, heel veel sterkte gewenst. Gecondoleerd. Blijft vreemd, zo maar ineens er tussen uit gepiept. Oud klasgenoot op de Laarschool en mavo.
Lenie van der Horst heeft geschreven op 6 december 2018 om 10:13
Ik wens jullie heel veel sterkte.liefs Lenie
Marcel Janssen heeft geschreven op 6 december 2018 om 10:04
En opeens was je overleden. Een echte onderzoeksjournalist met hart en ziel zoals er nog maar weinig zijn. Een pitbull met hier en daar de nodige zelfdestructieve trekjes. Die journalistieke prijs ("Tegel") voor de reportage over Jansen Steur had jij ook zeker verdiend. Niet dat jij er ooit over gezeurd hebt (de intimi wisten dat toch wel) maar de regeltjes lieten dat niet toe. Regeltjes, en het establishment, daar had je nu juist een enorme hekel aan. En aan onrecht, of zaken onder het tapijt vegen. Daar kon je ook niet tegen. Dat moest aan de kaak worden gesteld. Veel kleurrijker dan Rob Vorkink vind je ze niet. Maar eigenlijk was je ook een lieve en getalenteerde kerel. Veel sterkte voor een ieder die van jou gehouden heeft. Je zal gemist worden, zelfs door de mensen die je op de huid zat. Ze worden er "boven" nog druk mee. R.I.P.
Michel Korndörffer heeft geschreven op 6 december 2018 om 09:57
Als cameraman bij Tv Oost heb ik heel wat uren samen met Rob in de auto gezeten en erg veel items gedraaid. Wat hebben we erg gelachen samen en een mooie en rare dingen mee gemaakt. Met Rob was het nooit saai, Zo belde hij aan bij Jansen Steur, zijn vrouw deed de deur open en ze was erg boos op Rob. Ze wilde de man met de "oortjes" nooit meer zien riep ze tegen Rob. (Deze beelden zijn nooit uitgezonden.) Tijdens het proces tegen ging Jansen Steur altijd via de achter ingang de rechtbank binnen, op een dag kon zijn auto niet in een keer door rijden door een grote kerende hijskraan. Rob al tikkend tegen het raam met de microfoon in de hand probeerde een reactie te krijgen. natuurlijk lukte dit niet maar het leverde mooie beelden van een zwijgende Jansen Steur. Zo kan ik nog wel even doorgaan met de verhalen en rare situaties! Rob was een bijter met een groot netwerk hij had daardoor veel kennis over wat er in de provincie gebeurde. Toen ik net in het ziekenhuis lag met rug letsel na een ernstig ongeluk. Stond plotseling Rob naast mijn bed, ik zat onder de morfine maar hoorde wel dat de verpleging boos was op Rob. Meneer hoe komt uit op deze afdeling dat is verboden. Iik wilde alleen mijn collega even beterschap wensen. Zo was Rob ook, een man met een groot hart.... Ik ga je enorm missen. Ik wens de kinderen van Rob en al zijn geliefde veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Marco heeft geschreven op 6 december 2018 om 09:45
Gecondoleerd met het verlies wens de nabestaanden heel veel sterkte in deze moeilijke tijd
Barbara van Beek heeft geschreven op 6 december 2018 om 09:41
Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst.
Ben en Will Romarck heeft geschreven op 6 december 2018 om 09:29
Familie Vrienden en Kennissen allemaal ģecondoleerd en heel veel sterkte. RUST IN VREDE KEREL helaas veel te vroeg.
Ferdie Ecker heeft geschreven op 6 december 2018 om 09:29
Robbie, Veel geluk op je laatste reis Veels te vroeg. ?
Marcel Spijkerman heeft geschreven op 6 december 2018 om 09:20
Lieve Rob, dank voor de vele goeie gesprekken, vaak doorspekt met humor. Familie en vrienden van Rob heel veel sterkte met dit grote verlies.
Herman en Annemieke Baay heeft geschreven op 6 december 2018 om 08:33
Rob,dank je voor alles wat je hebt gedaan voor ons in het dossier villa de luchte. Ook in dit dossier beet jij je vast. Wij wensen je kinderen en alle nabestaanden veel sterkte met dit verlies.
Dinand Leferink heeft geschreven op 6 december 2018 om 08:27
Rob ik ga je prachtige humor, je onuitputtelijke kennis van muzikale biografieën, je journalistieke vakmanschap, maar vooral je vriendschap missen. Rust zacht vriend. Familie Vorkink en Mathilde gecondoleerd, ik wens jullie veel sterkte.
Hugo Eijkelkamp heeft geschreven op 6 december 2018 om 08:00
Beste familie en vrienden van Rob, gecondoleerd met dit onverwachte verlies. Ik wens jullie veel sterkte de komende periode.
Piet Jansen heeft geschreven op 6 december 2018 om 07:36
Van harte gecondoleerd met het overlijden van Rob. Wat een schok! Heel veel sterkte samen!
Laurène Cremoux heeft geschreven op 6 december 2018 om 07:25
Een lieve, altijd vrolijke man, veelste vroeg weggegaan. Rust zacht. Veel sterkte aan de familie ! Laurène Cremoux, Nice, Frankrijk
Sander Smit heeft geschreven op 6 december 2018 om 06:53
Diep getroffen door het veel te jonge overlijden van Rob. Een echte journalist, onverschrokken op zoek naar achtergronden en het ware verhaal. Vlijmscherp, maar altijd gelegenheid biedend voor een eigen reactie van deze of gene. Een hoog rechtvaardigheidsgevoel, wars van klassen, rangen en standen. Rob, rust zacht. Familie en vrienden, gecondoleerd en veel sterkte en kracht toegewenst.
Sandra /Ronnie /Joy Esslage heeft geschreven op 6 december 2018 om 06:38
Rust zacht friend bedankt voor die ontezende mooie momenten wat we belefeefd hebben en een goeide journalist gaat verloren ??